Wednesday, August 04, 2010

عده ای از فعالان اجتماعی ایرانی شبکه تلویزیونی تاسیس می‌کنند

عده ای از هنرمندان، نویسندگان و روزنامه نگاران ایرانی فعال در خارج از ایران قصد دارند در قالب شبکه ای ماهواره ای، رسانه ای "متفاوت برای گرد هم آمدن استعدادهای جنبش مردمی ایران" تاسیس کنند.

داریوش آشوری، مهران براتی، شهرنوش پارسی پور، مهدی جامی، رامین جهانبگلو، رضا دقتی، آرش سبحانی، رضا علامه‌زاده، محبوبه عباسقلی‌زاده، کاظم علمداری، مسیح علی‌نژاد، مهرانگیز کار، نیک آهنگ کوثر، محسن نامجو و محمدرضا نیکفر اعضا موسس بنیاد "ایران ندا" هستند که در کالیفرنیا به ثبت رسیده و ریاست هیئت مدیره آن بر عهده آرش سبحانی است.

http://www.bbc.co.uk/persian/iran/2010/08/100804_iran_neda_tv_station.shtml

--------------------

من به نوبه خودم خوشحالم که به هر حال ضرورت وجود رسانه ای دیداری (تلوزیون ماهواره ای) احساس شد و نزدیک به وقوع پیوستن است. البته شنیده ها حاکی از این است که دیگران نیز این ضرورت را احساس کرده اند و خصوصا سبزها به دنبال ایجاد فضای رسانه ای دیداری شنیداری فراگیرترهستند.
صرف نظر از اینکه چقدر اعضای بنیاد "ایران ندا" از نظر فکری به هم نزدیک هستند و چه مرزی را با جنبش سبز تعریف کرده اند، (از آنجا که در بیانیه بنیاد "ایران ندا" اسمی از جنبش سبز نیامده، اینگونه برداشت میشود که بین آنها و جنبش سبز مرزها یا فاصله هایی هر چند ناچیز وجود دارد)
امیدوارم همه رسانه های ایرانیان طرفدار جنبش سبز یا به قولی آزادی و دمکراسی خواه که به زودی فعالیت
ماهواره ای خود را آغاز میکنند به جد در جهت اهداف ملت ایران در جهت رسیدن به آرمانهای تاریخی خود تلاش کنند و از افتادن به دام رقابت حذفی (حداقل در خلقیات رسانه ای آقای نیک آهنگ کوثر از "بنیاد ایران ندا" و آقای کدیور از "جرس" مشاهده میشود.) دوری کنند که بزرگترین ضرر برای آنها و ملت ایران تکرار واقعه مضحک رسا نه های
لوس آنجلسی است. در اختلاف بین ایرنیان آزادی خواه فقط و فقط دولت کودتا ونظام سلطه سود خواهد برد.
یکی از موهبتهای جنبش سبز نزدیکی آزادی خواهان داخل و خارج کشور بود که امیدوارم این نزدیکی با استفاده نا صحیح
از "نقد" (که ما ایرنیان تحمل نقد را واقعا هنوز که هنوز است نداریم) کم رنگ نشود بلکه با گفتگو و قبول تکثر بیش از پیش گردد.